ПАРАЛЕЛИ НА ДУХОВНОСТТА | САТИРИЧНО – РЕАЛИСТИЧНА АЛЕГОРИЯ

ПАРАЛЕЛИ НА ДУХОВНОСТТА | САТИРИЧНО – РЕАЛИСТИЧНА АЛЕГОРИЯ

Началото беше когато прочетох някъде, че египетския бог Озирис (убит от брат си), е върнат към живота чрез фелацио и изсмукване на спермата от сестра му Изида. Този божествен акт е същината и беше в основата на дълбоките ми разсъждения и ревностна поддръжка на тезата за въздигане в култ на оралните ласки и наслади и написването на тази кратка алегория.

Максимално духовно извисяване чрез самоусъвършенстване и достигането на „шаман-левъл“-ът са ме вълнували винаги, но отскоро тази тема заема много важна роля и е в осовата на теорията ми за същността на живота. Дори гените ни са в пряказависимост от френската любов, ако не знаете. От количеството прочетени книги, посетени изложби и театрални постановки ще станем по-ерудирани и начетени, но от начина по който възприемаме, боготворим и правим фелацио или кунилингус зависи докъде ще стигнем по пътя към божественото възвисяване. Всички ние сме богове, а телата ни са само форми и инструменти, главно за доставяне на удоволствия, не за набавяне на блага и за репродукция.

Не искам да кажа, че ако спрете да лижете или да ви духат няма да сте извисени, но ще продължите да се колебаете и лутате в търсене на пряк път към духовното си усъвършенстване.
Помните ли постоянният водовъртеж от въпроси от юношеството?
Искам ли? На кого искам? Кой го иска? На кого „трябва“? Защо „трябва“? Правилно ли го правя? Да му/ѝ кажа ли? Дали да я изпия? Неприятно ли е на вкус? Какво ще усетя? Дали ще боли?

Наскоро се замислих за пост-излъчването на индивида, който бива „обдухван“/Този термин ми е нов, леко асоциативен с духалката и ме напушва смях, обаче нарочно не избрах друга дума 🙂 /
Не може да не разпознаете мъж, на който току-що са му направили фелацио и той се чувства не само облекчен, но също и освободен, обнадежден и подмладен.
Същото важи с още по-голяма сила за жените. Жена, „претърпяла“ взрив, докаран с уста и език вече е богиня, не жена! Вижте походката и. Осанката. Погледа. Благородното и излъчване…

Да не забравяме че Клеопатра е правила мимимум 10 минета на ден и това е спомогнало както за запазване на младежкият ѝ вид, така и за духовното и извисяване.

Всъщност трябва ясно да разграничим наименованията, техниките и похватите при различните видове french kiss – твърде много и различни са, за да бъдат анализирани тук, но поне ще ги упоменем: Минет, свирка, кавал, фелацио, ирумация, кунилингус, кумбитмака, ламбитус, анилингус и прочие. Има и други жаргонни термини но те всъщност са все различни наименования само на две  основни „действия“. В основите на всяко едно от тях трябва да бъде боготворението на фалоса и вулвата по дългият път към съвършенството. Вероятно обаче все още има мъже и жени, които не са получавали и не са изпитвали удоволствието от нито едно от изброените.
Бог да се смили над душите им и да пресече пътят им с техните „богове“.

Понякога опита, знанията, нуждите и практиката ни вкарват в някаква заблуда: Че знаем, можем и сме изпитали всичко. Дали?!

Тук преминаваме за кратко от алегория към аналогия.
Какво присъства на скалните и пещерни рисунки и скулптури още от епохата на каменната ера и преди Адам и Ева?!

Има доказателства, че още преди 10 000 години, хора, божества, скелети или дори цели животни са запечатани от скулптури и художници в „компрометиращи пози“ – изобилие от устни, тела, вагини, фалоси…. Някой са дори и погребвани заедно в такива пози. Тези и други религиозни артефакти показват недвусмислено, че тези актове на интимност са били съвсем реални случки от ежедневието и после са въздигнати до духовни висоти чрез множество божествени ритуали.

Интересното е, че в римско време например мъжът е бил разглеждан като активен участник, докато жената е била разглеждана като пасивна, тъй като тя е получавала пениса – респективно и удоволствието от това да го смуче. Както знаем, римското общество е патриархално и мъжествеността определя положението на даден човек в обществото. Тогава не е чудно че само роби и жени са имали право да правят фелацио, не и мъжете със статут, благородниците и войните. Последните са можели само да получават.

При многобройните култури поглъщането на сперма е ритуално действие и пиенето и придава мъжественост. Всъщност китайците се позовават на него и за пълно постигане на просветление. Според техните канони никога не бива да се губи и капка от нея. Древните китайски сексуални ръкописи всъщност изобразяват различни начини, чрез които мъжете всмуквали и такапрехвърляли спермата директно към мозъка си. Същата тази ранна и древна китайска религия казва, че мозъкът обогатен със сперма бил винаги в състояние на максимална концентрация и продуктивност. Дали?! Затова ли казват че жените които изпиват семенната течност са по-умни?

Дори в съвременните времена съществуват племена като Самбия (от Папуа – Нова Гвинея), които изискват младите мъже да правят фелацио и да пият спермата, за да могат да преминат в зрялата си възраст.
Аз като ви казвах 🙂

В заключение ви споделям наистина да не сте скептични и да се съмнявате, щото още първата праисторическа жена – известната Луси е правила минети преди 3,2 милиона години. Ха сега помислете и за бозайниците – та нали и те имат присъщо желание да изследват дори собствените си гениталиѝ с устата си.

Отделям специално внимание и поставям акцент върху социалния (д)ефект от липсата на използването на най-древните техники за доставяне на удоволствия чрез гореизброените действия. Непрактикуващите френска любов, без значение от пола са социопати.
Общуването на ниво индивиди, без значение от пол, раса и религия винаги започва на духовно ниво, преминава през зрителна и вербална комуникация и се трансформира в сексуални действия. Основни пречки и преди и сега са религията, йерархията, суетата, а в последните векове – ролята на материалните „стимуланти“.
Както се казва: „Виаграта за жени не се продава в аптеката, а отсреща в златарския магазин.„(Миме благодаря за готиния лаф)

Тук животните вече имат предимство пред нас. Само борбата за територия и надмощие на мъжкия (понякога и женската) определят правилата.

Дали ще използваме този тип незаменими ласки като увертюра, основно действие или епилог, те са неразривна част от общуването и душевният ни екстаз. Начало и край на всяка любовна игра. В противен случай просто „свършваме“.
Най-висшата форма на душевна еякулация всъщност е „свършването“ в душата на човек. Там, скрити дълбоко в недрата му се крият истинските рецептори и „датчици“ на божествената наслада от оралните ласки. Voilà

Накрая искам да си спомните кога за последно усетихте взривната вълна на приближаващ буреносен оргазъм?! Оргазъм, който ви довежда до лудост. Оргазъм, в който загубвате представа за време и реалност. Оргазъм, в който тялото е само материя а вие сте божествено създание. Усетихте ли съвършенството на бог чрез нежните дела и ласки на този, който ви го „причини“?!
Имали ли сте случай в който дълго време не можете да се завърнете в реалността и до тези висини да ви е отвела устата, езика и ръцете на другия?

От всички констатации, факти и теории, лично за мен най-висша форма на божествено възвисяване и tantra-like level обаче постига даващият индивид.
Вярвате ли, че този който дава всъщност изпитва истинската наслада от „причиненото“ удоволствие?

коментари

Вашият коментар