BEAUTY & THE BEAST | CLOSE-UP CONFESSION

BEAUTY & THE BEAST | CLOSE-UP CONFESSION

Само мама ми казваше че съм хубав (почивай в мир, Мамо).

От малък свикнах с мисълта че съм грозен и грубоват. Няколко жени в живота ми се опитаха да ме излъжат че съм красив и чаровен, само че като не получиха това което искаха и се отметнаха от думите си чрез Държавен вестник.
На 12 паднах от шведската стена и успях окончателно да завърша картината като успешно си строших носа на две места.
В училище не ме отбягваха заради грозноватото ми лице, но не се и събираха с мен заради саможивия ми характер. После в казармата дори и старите войници ги беше страх и страняха от мен – навярно заради лудостта в очите ми, но това пък си имаше и своите предимства по онова време.
Оттогава често свикнах да се крия – зад маски, очила или зад фотоапарата. Също така разбрах, че каквото и да искам от живота ще го получавам по трудния начин и с други методи, „техники“ и похвати. Наблегнах на книгите, не на учебниците. Няма писател – бивш отличник. Както няма и бивша курва и милиционер.

Късно „узрях“ и когато за първи път правих секс (на живо) бях вече почти на 18, значи има-няма трийсет години оттогава. Не че преди това не исках и не можех, ама не ми „връзваше“. Нали се сещате, че комбинацията срамежлив грозник + кофти характер и нищо, което да предложа в замяна не само че не ми отваряше врати, ами и ги заключваше и хвърляше ключето в Дунав.
Един ден младата преподавателка в едно село до Свищов се смили над мен или явно и тя самата беше много на зор, та в старата къща с варосани стени където беше квартирата ѝ аз „познах“  за първи път ЖЕНАТА отблизо. Може да се каже, че едва тогава поех бавно своят дълъг път към просветлението.

Спомням си го като днес, че тогава „влязох, огледах се и излязох“, но всъщност надали и виагра би ми помогнала в такъв момент. Добре че Катя (даскалката) явно не очакваше нищо повече, та нямаше излишни разочарования и драми. От там насетне та чак до сутринта тя се занимаваше много внимателно и деликатно с „него“ и ми преподаваше алтернативни начини за доставяне на удоволствия на самотни учителки, попаднали случайно или по направление в дълбоката провинция.

To be continued…

 

коментари

Вашият коментар