ПЪРВА СРЕЩА С „НЕЯ…“ | ИНСТРУМЕНТИ ЗА СЪБЛАЗНЯВАНЕ

 

 

 

 

 

 

ПЪРВА СРЕЩА С „НЕЯ…“ | ИНСТРУМЕНТИ ЗА СЪБЛАЗНЯВАНЕ

Ще я познаете по ясният поглед, с който ще ви погледне право в очите. Още първият път, в който се срещнете, тя ще ви направи светкавичен анализ, както и на ситуацията, локацията, емоционалното ви състояние, съпътстващите декори и сцени, статисти и други видове артисти. Ако погледне и задържи погледа си върху вас обаче, you’re in trouble! Ако просто ще погледне през вас – вие сте „спасен“.
Независимо дали сте с „официалния“ анцуг за сватби, с работни дрехи или с костюм, тя ще прецени за миг дали вие бихте могли да бъдете „нейният човек“. Тя също ще бъде повлияна (донякъде) и от начина по който вие я погледнете в този първи миг от сблъсъка на планетите ви.
Това е рядка форма на срещане на две души на космическо и галактическо ниво, необяснимо за простосмъртните… Рядка е не защото се среща рядко, а защото само тогава може да се срещне явлението „любов от пръв поглед“, но това би било възможно ако са налице всички екзистенц-минимум „условия“.
Имайте предвид, че в този момент семейното ви положение, финансовото ви благополучие и здравословно състояние не играят абсолютно никаква роля в оформянето на нейната преценка…
Излишно е да ви казвам, че в следващите няколко минути буквално тя ви „чете“ и оформя преценката и избора си, като чрез това понякога променя положението не на една или две планети, а на цели родови съзвездия.

Тя е жената-котка! Котките са абсолютни медиуми и имат невероятния талант да усещат нуждите ни, да локализират болните ни зони и да намират най-топлите места за лягане.
Тя надушва „салама“ във вас (само в този случай моля да не се чете буквално, макар че е в разрез със стилът ми) и вече знае дали ще ѝ бъде топло в скута ви. Ако се качи, то е защото тя вече знае. Ако я викате, но тя все не иска и не иска, това е също защото вече знае…или пък усеща, а котките никога не грешат!

Случвало ли ви се е да усетите енергията на такава жена още преди да ви заговори? На мен – да!
Даже ако трябва да съм максимално честен – това е първият индикатор за нейният духовен потенциал, човешки „способности“ и …
сексуалност. Енергията ѝ!
Харизмата ѝ е толкова силна, че трудно можем да устоим на привличането.
И на физическото, и на енигматичното. Енергийното ѝ поле превзема нашето…Клетките на невидимата ѝ душа проникват по „безжичен път“ в порите на кожата ни по-бързо отколкото сетивата ни могат да възприемат и ензимите ни могат да обработят.
Вече сме обсебени и завладяни!
Много преди да
е прорнила и дума, много преди да я видите без дрехи, много преди да я докоснете допамина се влива във вените ни със скоростта на жадно говедо, видяло поточето с бистра вода надолу по склона…

Сега, ако вие сте някой висок едър „алфа-мъжкар“, с широки рамене, прошарена коса и стегнат задник, най-вероятно не трябва да се учудвате че ви зяпа така настойчово, но ако качествата ви са скрити зад една по-незабележителна външност и скромността определено не ви украсява много в случая, то трябва да прибегнете до използването на оръжията, които ще я накрат да се задържи малко по-дълго при вас и да ви „даде шанс“ да изгърмите патроните си, пък ако я „пребиете“, значи сте уцелили слабите ѝ места, а те не са много…

На някой от „инструментите за съблазняване“, на които нито една жена не може да устои, пи4ове…

Увереност. Чувство за хумор. Галантно отношение. Страст. Интелектуална „обезпеченост“ и любознателност

И да ви кажа честно, истинската жена – точно като една котка, разпознава абсолютно безпогрешно трептенията и вибрациите, които излъчвате и все едно вече е прочела предговора и част от „съдържанието“ ви…
Сега, никой не твърди че външният ви вид е без значение, но да ви кажа той действа само като ускорител на запалването…Миг след като погледите ви се срещнат и ако се задържат, значи сте преминали първоначалният тест, дори и ханша ви да е по-широк от раменете и косата ви да е по-мазна от нейната кожа…
Следва „проверката“ за гореупоменатите „патрони“, които не е нужно да хабите наведнъж, но да ѝ покажете че ги имате на разположение в патрондаша си…

Най-голям успех обаче ще имате, ако ѝ покажете още от самото начало, че умеете да боравите с тях в унисон с тялото и душата си, на метафизично и на клетъчно ниво.

Специално внимание искам да обърна на чувството за хумор.
Първо. Мъжете с добро чувство за хумор се възприемат като по-социално интелигентни и опитни. Да знаете как да накарате някой да се смее, без да го правите грубо и без да го/я карате да се чувства неудобно, е умение, което изисква също практики и опит.
Важно да се отбележи тук е, че смехът ни засяга и на химическо ниво – спомага за насърчаването на производството на серотонин, който по естествен път намалява стрес токсините в кръвта. Той хипер-оксигенизира кръвта, като помага на мозъка ни да функционира по-ефективно. С други думи: смехът ни кара да се чувстваме по-добре физически, а да можеш да направиш така, че една жена да се смее от сърце означава, че можеш да я накараш да се чувства добре. Така че наблегнете на хумора, ако вече котката е установила контакт с вас.

Част от причините, поради които жените оценяват с „отличен“ чувството за хумор е, защото те знаят, че способността да ги накарате да се смеят означава, че може да ги усетите и на други емоционални вибрации. Човек, който може да забавлява една жена и да я разсмее, е човек, който може да получи от нея не само емоционална реакция, изразена в смях, а и самата нея.

Сега играта загрубява…
Когато се стигне до първата свирка за сближаване (да, правилно чухте…не първата целувка създава истинската интимност между вас, а първата свирка), та ако се стигне до този така желан и заветен момент, бъдете сигурни че тя няма да я направи стереотипно тип клиент-ориентирана, а се предполага че ще вложи старание и страст право-порпорционални на начина по който сте я накарали да се почувства досега.

Понеже засегнахме думата страст, да ви кажа накратко и за нея какво мисля…
Страстта трябва да се култивира! Страстта е привлекателност. Страстта ни прави да изглеждаме красиви!
Почти без изключение се привличаме силно от хора, които имат голяма страст към нещо в живота си! Това означава, че човекът, с когото говорим, има дълбочина и интереси извън „колелото на живота“ – „Стани, отиди на работа / училище, се върни у дома, яж, лягай, спи, оригвай се, пърди…“. Ние сме привлечени от страстта в другите, защото запалва нашите собствени емоции. Страстните хора са самоуверени и е трудно е да се хванат в емоционален дисбаланс и „излезли от ритъм“, не че когато са сами вероятно и те не пропадат в дълбоките кладенци на депресията.

Постигането на желаните реакции от друга страна и отнемането на напреженмието между вас за да продължите с емоционалното си пътешествие през душата и е чрез разказване на истории. Историите са невероятни инструменти, когато става въпрос за запознанства – те държат хората забавлявани, те са шанс да покажат колко страхотен е животът ви и как може да накарате и хората около вас да се чувстват също толкова страхотно. Завладявате техния интерес и ги водите към емоционално пътуване, докато деликатно показвате кой и какъв сте като човек.
Само не забравяйте, че крайната ви цел е да направите така, че жената да се чувства добре. т.е. –  това не е моментът да поговорим за това кога вашето кученце е умряло, че имате гъбички по краката или че ви се подува корема и пиете „Еспумисан“. Запазете това за по-късно, когато заедно ще обсъждате талантът на маркетолога-специалист, който е превзел най-гледаното телевизионно време, за да излъчи своите послания към хората с диария, гъбички и екземи.

Лесно е да разкажете някои истории за себе си, а ако вече сте си помислили да зададете въпроси, можете да ги използвате като трамплин, за да настроите жената-котка благоприятно и да изкопчите нужната ви информация.
Ако предпочитате да говорите за пътуване, имате възможност да преминете в история за нещо прекрасно, което се случило с вас, когато сте пътували за последен път.
Нямате никакви страхотни истории за пътуване наскоро? Изберете един аспект от друго пътуване, което смятате че е незабравимо, украсете го и ако и тогава не сполучите, поведете разговора към друга част от живота си, в никакъв случай обаче истории от казармата или пиянските ви ергенски оргии!

Такааа…
Освен съветите които искам да ви дам, да отбягвате да говорите за „триумфите“, постиженията“ и герочините ви и „мъжкарски“ истории, другото което искам да ви посъветвам е да я ангажирате емоционално!

Част от това, което прави симбиозата между вас възможна е освен изброеното досега, да съумеете да създадете „основа“ и химична реакция, т.е. да я “засегнете” на емоционално ниво. Всички сме били на срещи, когато най-силната емоция, която сме чувствали е била апатия, раздразнителност и неистово и абсолютно напразно сме се надявали нещо да се промени, само-и-само да облекчи скуката.
И понеже тук не говорим за „този тип срещи“ и скучни хора, казвам го за да го имате предвид и ако усетите симптомите, да не чакате заветната свирка а да бягате колкото ви държат краката…

И понеже наближавам края на третата машинописна страница (а това освен лимитът ми, явно и потенциалът ми), та ще трябва да напиша нещо вместо заключение.
Ако тази жена усети, че можете да я накарате да се чувства вълнуващо, топло, романтично и приключенски, както и че ще я държите в постоянен интерес със богатството на своята дълбока същност, непринудена емоционалност и природна интелектуалност, то ви давам гаранция че тя ще бъде не котка, а тигрица с вас! Ще ви накара да се почувствате истински „Мачо“ и освен това ще издере очите на всяка, която прояви дори само обикновено любопитство към вас.
Не се притеснявайте за нито един аспект на интимния ви и любовен живот, а просто „забърквайте“ онази взривоопасна химическа смес, като я „държите“ в постоянна зависимост и подхранвайте периодично емоционалният и глад към вашата ярка индивидуалност.
Другият път ще поговорим за кучките, за тях мога да пиша и повече…

 

коментари