СВРЪХСЕКСУАЛНОСТ | ИНСТРУКЦИИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ…

СВРЪХСЕКСУАЛНОСТ | ИНСТРУКЦИИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ…

Днес, за разлика от друг път ще започна директно с цитат от един форум, който много ме впечатли:
Свръхсексуалност за мен е по-скоро богатството на сетива, възприятия, похвати, желание, страст, разкрепостеност, съчетана с парфюм, аксесоари, облекло, танц, музика, светлина, обстановка, вино, разговор, докосване, отношение и изпепеляващо желание. Тя е въпрос на вътрешна нагласа, знаене какво иска и можене да го постигне, базирана е на темперамент и чувственост.
Мисля, че е нещо заразно, когато го докоснеш
Не се проявява към всеки, капризна е и избира.
Различно е от нимфоманията, където бройката и количеството има важна роля, игнорираща качеството на изживяваното.
В този смисъл за себе си знам, че вероятно съм заразна…
Оплаквания никога не са постъпвали, вероятно поради съвпадение в нагласите
Свръхсексуалният мъж е дар от бога…

Ей такова откровение като прочета и ми иде да бродя двадесет и седем безсънни нощи и да намеря кой го е писал(е, аз знам но няма да тръгна сега, че имам и аз да пиша…)
В смисъл – много чувствено, лично и
абсолютно точно за мен. Дефиниция изведена със стил.

Преди време имах един случай, в който ако бях прочел горното навреме, нямаше да се налага да търся точното описание на тази прекрасна „болест“, или пък да се съмнявявам с години дали това точно не се нарича нимфомания.
Свръхсексуалността не е болест или порок, а изкуство! Съвкупност от сенситивност, силен емоционален заряд, сексуална култура, полова мощ, духовна извисеност и горещ темперамент.
До това състояние или ако предпочитате да го наречем – богатство, води най-вече ролята и въздействието на субекта, който ни прави „такива“. Казано с други думи – ние сме различни по сексуалност с различията при партньорите. Не сте ли се запитвали защо с даден човек изпитвате постоянна нужда да правите любов и всичките ви тайни мечти, копнежи и нарисувани сцени еротични картини са с него/нея? В същото време, с хора които харесваме, но я няма тази магия правим също някакъв „добър секс“, но усещането е различно и не сме така обладани от сексуална магия…отговора се крие във взривоопасната смес забъркана от различни емоции – възхищение, страст, интимност, похот, привличане, доверие и щипка лудост. За да дадете на някого от своята свръхсексуалност е абсолютно задължително с него/нея да се чувствате напълно освободени. Безрезервно и докрай. Да бъдете себе си!
В противен случай ще усетите как вс
еки път силата, мощта, чувствеността и интензитета ще намаляват, докато накрая вече не усещате онази изгаряща страст, болезнена нужда и неистово желание да му/и се отдавате.
В тази връзка искам да ви споделя, че няма абсолютно никакво значение какви конкретно са външният вид, телосложение, образование или други фактори, стига между нас да има магия. Някой хора просто ги обичаме каквито са и розовите очила играят ролята на абсолютен катализатор, премахвайки всички техни недостатъци и даже превръщайки ги в засилващи желанието ни „предимства“ и „качества“.
Другият паралел който ще направим е с либидото, което е функция на сексуалността и в пряка хормонална зависимост от заобикалящата среда, ситуации, моментни емоционални състояния, детайли от битов и социален характер, алкохолни опиянения и силен елемент на самовнушение. Наличието или отсъствието на сексуално желание не ни разделя на свръхсексуални и/или нимфомани.
Хиперсексуалността също така не ни отъждествява и като курви и курвари, което е една съвсем друга тема, която ще развия скоро.

Друг показател, по който можем да направим сравнение и да си изясним кое точно от двете сме е, когато по някаква причина останем дълго време без физическа близост с партньора си. Когато в моментите на полова възбуда прибягваме често до самозадоволяването, като естествен заместител на споделеният секс и получаваме видение с образа му, спомняме си сцени или мечтаем за нови такива, тогава сме обладани от неговата енергия и смело можем да се причислим към свръхсексуалните. Ако обаче имаме нужда от други „стимуланти“, като гледане на порно, еротични списания или други начини за „обогатяване“ на зрителните ни нужди и сме в пряка зависимост от определен тип провокиращи ерекцията ни „помагала“, то тогава вероятно става въпрос за нимфомания и фетишизъм.
Е, ще кажете: Ами всека гледа порно.
Да, така е! Аз не заклеймявам гледането на порно – бог ми е свидетел колко артистки и модели от списанията съм „изчукал“, само дето те не знаят…По едно време даже дотолкова се изчерпваха музите ми, че „подкарах“ моделите на дрехи от
OTTO и BURDA, докато нищо-неподозиращата ми майка се интересуваше естествено само от страниците с кройките
Казвам само, че ще усетите точно какво искам да ви кажа, когато сте с „точният“ човек. Партньора, с когото се чувствате себе си и когато са налице всички онези предпоставки, описани по-горе. Ще установите, че тогава нямате нужда от такива стимуланти. Това просто е „вашият“ човек!
Незнайно защо някой хора си мислят че наличието на добър секс е основа за развитие на добра връзка, а още повече пък някой направо искат да създават семейство с него/нея?! Защо бъркате секса със семейството, не знам просто?!
Е, да! Сексът е важен! Секса е всичко..обаче хайде моля – дайте да не тръгваме да се превземаме, щото няма как да имаме
или да искаме да имаме семейства с всички, дето сме имали хубав и бурен секс и дето сме си докарвали по някой оргазъм, заедно или поотделно. Тук и днес ще говорим само за сексуалността като следствие, а не като причина за нещо „повече“.

Лошото“ е когато изпаднем в зависимост, но това все още не ни прави нимфомани. Говоря за зависимост и нужда от нови, по-чести, по-различни и още по- вълнуващи и взривяващи съзнанието ни сексуални изживявания с този наш партньор.
Тук ще намеся втората част от заглавието, която шеговито нарекох „Инструкции за оцеляване“
Няма спасение, когато си завладян и обладан от аурата, излъчването и енергията на този/тази, които ти „причиняват“ сексуалните наслади и те водят към нови върхове с него/нея. Както се казва, единственият начин да се защитиш от изкушението е да му се отдадеш“…
Няма начин а няма и смисъл да се защитаваш, а и човек не бяга от хубавото. Ако обаче попаднете в ситуация, в която сексуалният апетит на партньора ви и идва в повече, опитайте се да установите дали той или тя са свръхсексуални или нимфомани.
Ако е второто – БЯГАЙТЕ! Надалеч и колкото се може по-бързо и по-далеч. Ще ви заменят при всеки удобен случай в който не сте „на разположение“. Ще ви накарат да се почувствате нищожен, ако не удържате на честотата, темпото и интензитета на сношенията, с които се очаква от вас да се „справяте“ по
default.
В случая не говорим за моментно измъкване от ситуация, а от преценка (дано не закъсняла) за точните му чувства към вас.
Няма моногамни нимфомани. Точка.

Трябва обаче да сте далновидни и да умеете да действате като сензор, т.е. да умеете да различавате дали сексуалната енергия, похот, страст и желание биха споделили само с вас, или просто нуждата от секс в момента се прилага във вашата връзка, но лесно, бързо и без излишни скрупули би се преекспонирала веднага в друга „работна среда“.

Обикновено завършвам с цитати, но понеже днес започнахме с такъв, сега ще поразсъждавам още малко. За силата на внушението и за безсилието пред странностите на съдбата.
В бурното ми минало и наближаващото все по-спокойно „старчество“ осъзнавам че почти без изключения сексуалните ми „похождения“ са следвали една крива, която винаги е била съответно в градивна или деградивна посока, в зависимост от отдадеността на партньорката и от нарастването или затихването на сигналите на пеперудките в корема.
Логично за някой и нелогично за други, ще оборя една стара максима, която гласи че: „Любовта на мъжа минава през стомаха“, визирайки чревоугодничеството и лакомията при мъжете.
Може, ама вероятно важи за тези, които живеят за да се хранят. При другите пак е вярна сентенцията, но смисълът е друг.
Както любовта се ражда от очите, така „проводниците“ на сексуалността минават през мозъка и стомаха и хвърлят котва някъде под него! Единствено правилно тълкувание като понятие обаче е, че сексуалността е „натурална“ и автентична САМО когато върви ръка-за-ръка с любовта и когато в нея участват всички органи и сетива.
…А някой погрешно бъркат често понятията секси със сексуалност. Познавам много хора, които изглеждат секси, но не са сексуални. Значи АЗ не съм им дал това, от което са имали нужда и че вероятно са МНОГО сексуални за някой друг, когото чувстват на близка и еднаква вълна…
Познавам и от другите. Гледаш ги на външен вид и се питаш: „Могат ли въобще да правят секс?!“, докато след време усетиш как те обгръщат пламъците и пожара на страстта им!
Чудиш се откъде ти е дошло…

коментари