CLITORIS PUBICUS | ИЗНЕСЕНИЯТ ЦЕНТЪР НА УДОВОЛСТВИЕТО

 

 

 

 

 

CLITORIS PUBICUS | ИЗНЕСЕНИЯТ ЦЕНТЪР НА УДОВОЛСТВИЕТО

Не е вярно, че клиторът няма особено предназначение или биологична значимост за женския организъм и е без важни функции за тялото на жената.

Цялата истина да започна да пиша за клитора започна онзи ден, когато реших да изпробвам търсачката на блога си и първото нещо с което реших да я „изпитам“, беше вълшебната думичка „клитор“.
Иии…, ШОК! Нямам нищо за клитора в този алманах на перверзните ми мисли.

Вторият въпрос, който изплува още преди да си отговоря на първият, беше защо клиторът не е разположен някъде на главата, но тогава си предствих как ще изглежда и един еректирал член някъде по черепа и се изкикотих яко на глас, а на съседа по маса му падна ченето върху кюфтетата, като му казах на какво се смея. Смути се човечецът, захвърли и ядене и всичко и дим да го няма, по-далеч от този циничен простак и малоумник, демек аз.
Докато дояждах спокойно сандвича си, стигнах до гениалното заключение, че отдалечеността на гореспоменатите органи, пълни с нервни окончания до човешкия череп е по една – единствена причина, ако изключим чисто неестетичният вид на еректирал фалос върху нос и възбуден клитор върху клепач. Причината е, че близостта на тези „уреди“ за удоволствия до мозъка би подействало като анти-дот и със силен страничен (д)ефект – отблъскващо действие и намаляване на степента и силата на удоволствията от допира им.
Да, ще кажете че те имат пряка връзка чрез чувствителните си хиляди окончания и после чрез нервните пътечки достигат до определени центрове в главата ни, ама тази отдалечена връзка е по-скоро за да засили ефекта на зрителното възприятие и да даде възможност на другите сетива също да участват в един по-продължителен и дълбок оргазъм.
Така де, трудно ще фокусираш „обекта“ ако е под носа ти, което ще постави в дефокус „собственика на уреда“ за доставяне на удоволствия…Тук даже и фотографски похвати и термини вкарах в „обосновката“ си, ебаси…
Захванах се аз през следващите два дни да изчета всичко писано за клитора по нашите електронни медии, а служителката в библотеката незнайно защо се изчерви до кърваво-червено и потъна в земята, като и казах „Нещо (за) клитори да ви се намира?“
После разрових и собствената си библиотека и открих едно издание, което ми бяха подарили педи 5-6 години – „Монолози за вагината“, което обаче се оказа много „постно“ откъм факти и детайли за този малък, но така важен орган, едновременно скрит, но и провокативно подал „глава“ в края на pubis-a.
„69-те съвета“ пък на Кобилкина, подарена ми в Плевен през 2014-та (Мими и Марто, благодаря!) тотално ме убедиха, че тая жена нищо не разбира от секс и удволствия, а само от чукане, празнене и оргии…но пък има издадени вече сума ти книги, прави семинари и събира групички предимно от незадоволени сексуално жени и тръпнещи в очакване „нерези“ – разкрепостени доброволци и маниаци.

След като прочетох и всички публикации на разни знайни и незнайни психолози и професори по сексология по родните и чужди сайтове, стигнах до заключението че нищо не разбират, а само цитират и обясняват генетичните признаци, различия и все едно чета учебник по анатомия. Абе кажете на хората нещо дето искат да знаят, не ми казвайте кое на какво седи, какви крачета имал клитора и как можел с възрастта да се уголеми, та да не сте се „притеснявали“…

В основата на сътворението на света и създаването на човешкото тяло, природата се е погрижила всичко да е съвършено, макар и понякога не съвсем съразмерно.
В тази връзка, не знам как може някой да твърди, че клиторът не бил важен или че не бил от основна значимост за функционирането на женския организъм. Глупости.
Просто някой жени са „минавали през него“ само с гъбата докато се къпят (бабо, дано не си от тях) и липсата на познания, сексуална грамотност и култура и „добри приятелки“, с които да разменят опита и историите си. Още помня как ние с момчетата от махалата прежулвахме до болка главичките си в опит да разберем какво толкова му харесват на самозадоволяването?!
Та липсата – води до незнание, от там и неразбиране на функциите и предназначението на този „забранен плод“.
Всъщност, имам някой съмнения, че преди Адам да срещне Ева и двамата са знаели за значението и свойствата на тези малки органи и оттам са произлезли и всички ранни увлечения към еднополовите контакти на ранните хора, в последствие развити от древните египтяни и римляни, докато по-късно ги идолизират като древногръцки божества. В днешни времена им дадоха различни наименования – от транс, би, хетеро и хомосексуални, та до джендъри, лесбийки, гей-ове и травестити. Всичката тази сексуална ориентация обаче се е оформила вследствие на непрестанно еволюираща стимулация с език, пръсти, фалоси и всякакви други предмети и уреди, и така се е трансформирала от механична в кинетична и духовна енергия – вследствие на множеството опити и импровизации, без особено значение от пола.
Та да се върнем на Адам и Ева – сигурен съм, че преди да са се научили да доставят удоволствия на себе си и така да поставят началото на взаимния секс, са били запознати кой орган точно им действа така взривяващо, успокояващо и накрая приспивно.
Клитора е нещо повече от изпъкналост пред отвора на уретрата и вагината. Съдържа дълбоки лимфни, нервни и мускулни структури, които се стягат и напълват с кръв по време на сексуална възбуда и осигуряват както защита от наранявания по време на чукането (половият акт), така и удоволствие. Даже предимно е удоволствие, после всичко останало. Членът да не би да „пази от нараняване жените“, или първо им доставя удоволствие, а?!

Клитора съдържа две корпусни части – кавернози (главата) и corpus spongiosum(това определно не знам как да го преведа), който се разделя на две под формата на пеперуда, образувайки две тела на еректилна тъкан във всяка от големите срамни устни. Тях ги наричат ​​“луковиците на вестибюла“, където артериите и вените на „крушките“ се затварят и кръвта се „улавя“ в тялото на клитора. Така наречените „Глиани“ на клитора са област, която е най-отзивчива към сексуалната стимулация, като това е най-наситената с неврони част от човешкото тяло (между седем и осем хиляди), които приемат и реагират на сексуална стимулация. При възбуждане постепенно се увеличава клитовото капаче и неговият поддържащ лигамент се скъсява, като по този начин основата на клитора се издърпва и „главата“ се отдръпва под качулката, като може да изглежда, че е по-малка по време на висока възбуда, но всъщност това само така изглежда. При достигане на пределната точка на възбудата, се отделят жлези и секрети, наречени „смегма“, които в някой екстремни ситуации на еякулация могат да приличат на уриниране, но не трябва да се бъркат.

В някое от следващите си откровения, ще опитам да направя паралел между клиторен, вагинален и анален оргазъм и да обоснова и аргументирам връзката между тях, като „мост“ и „задължителен атрибут“ за пълноценно „свършване“.

Сега обаче, да се върнем в действителността с няколко съвета под формата на „задължителни“ „членове“ към жените и мъжете, момичетата и момчетата, бабите и дядовците ни:

Към женският пол:
чл.1. Ако сте докосвали клитора си само при къпане и почистване/забърсване след тоалетна – време е да промените това; Ако не знаете как, използвайте жокер от типа на „Обади се на приятел“ или „Пусни си филм за възрастни“

чл.2. Ако вече сте сигурни че „това“ не ви харесва, не ви е приятно и не ви доставя удоволствие, значи правите нещо неправилно, не е задължително да сте фригидни. Погледни предният „член“ или на този зад вас. Може да помогне…

чл.3. Ако вече сте стигнали до извода, че „това“ нещо е приятно за вас и ви доставя удоволствия, обръщайте се към всеки член наблизо или ако няма подходящ, си създавайте условия да се наслаждавате всекидневно, ако трябва и безчленно. Докато пътувате в общественият транспорт се опирайте в тръбата на автобуса и се притискайте силно докато не „протечете“..В офиса седнето на нещо твърдо и го „мачкайте“, докато се размажете от кеф…после с разширени ноздри и зеници най-хладнокръвно(и вече спокойно) минете покрай смутените ви колеги и нека усетят аромата на току-що свършила жена.
Абе с една дума, не оставяйте и ден без да „уважите“ клитора си

чл.4. Ако мъжът/жената/ до вас са неопитни и не знаят какво да правят с клитора ви – давайте им насоки, водете пръстите им и завирайте устите им дълбоко в катерицата ви, за да може носовете им да го стимулират, докато вие им рошите косите например, или си галите гърдите…

чл.5. Ако ви се иска някой/някоя да ви оближе и осмуче като част от предиграта или пък ако само това ще е играта, пробвайте директно и по-открито. Направо в целта и по темата. На обществено място, с непознати…Никога с приятели, че ще ви заклеймят, нищо че и те са готови да подлудеят от екстаз, особено ако е изненадващо и непредвидено…

чл.6. (важи и за двата пола) Посветете някоя непозната и неопитна жена в тайните и изкуството на клиторният оргазъм. Ей така – импулсивно. Започнете разговор и дайте насоката, в която да се води…Оставете своят отпечатък и дайте приноса си към някоя неопитна и незнаеща жена. Девойка, старица, девственица. Това ще ви възвиси в нейните очи и ще усетите че ви боготвори. Ще знаете, че сте изпълнили най-важната мисия, след репродуктивните ви и биологични такива.
Ще бъдете мисионер/ка. Царица/Цар, Бог/Богиня, дори и на една жена…пироман на огнените, неподозирани и неотключени страсти. Пристанище за океани от стласт и екстаз.

Към мъжкият пол:

чл.1. Ако не сте докосвали клитор – време е да промените това; Ако не знаете как, използвайте жокера от чл.1. в частта за жените. В никакъв случай не използвайте „50:50“ или „Помощ от публиката“

чл.2. Ако вече сте пробвали и смятате, че „това“ не ви харесва, не ви е приятно и не ви доставя удоволствие, това не трябва да е краят на вашите опити. Поискайте от жената да ви „помогне“, като започне сама и ви насочва, а вие продължете. Задължително изчакайте докато пусне смегма-та.
В този случай, нейното удоволствие и „гърчове“ би трябвало да променят отношението и мнението ви.

чл.3. Ако вече сте стигнали до извода, че „това“ нещо е приятно за вас и доставя удоволствия на партньорката ви и на вас, създавайте условия да се наслаждава(те) всекидневно. Препоръчително е и многократно. Търсете всякакви алтеративни и неконвенционални форми, начини, уреди, методи и техники, като може да злоупотребявате, импровизирате и консумирате. Регулярно и неконтролируемо. Дето казваше дядо(ама май визираше чужди бабички): „Да не е сапун да се изтърка, я!?“

Към неопределените полове: Следвайте членовете на горните две разновидности.

Опасявам се че стана малко дълго, та приключвам с един апел и „призив“
Скъпи приятели,… мъже,….момчета,….момичета,….жени!
Не подценявайте ролята на клитора в отношенията ви с другият пол…Знайте, че това е „трамплин“ към непознати светове. И за вас и за нея, може и за двете :
D

Ако сте жени и няма друг или друга, не пренебрегвайте себе си, заради липсата (знам че е временно) на партньор и/или любовник.
Пребивайте катерицата редовно и пускайте соковете по бедрата…Все ще напипате няколкостотин от 8-те хиляди нервни окончания и все някое от тях ще откликва….
Това ще ви усмихва по-често и ще ви откроява от масата „сърдити лелки“…


А ако сте мъже, или поне имате патка в храсталака, събудите се с клитор между устните и ви е хубаво, има два вариянта: Или сте си легнали и се събуждате до жена, или просто не сте момчета. Зъв вторият случай – виж горната „клауза“

God bless the clitoris…

коментари